A SOPRONI EGYETEM ALUMNI (SOE ALUMNI)

Kedves Látogató!

Sok szeretettel üdvözlünk a Soproni Egyetem Alumni oldalán!
Mi is az Alumni?
ALUMNI = „öregdiák” volt hallgatóink, tanítványaink közössége

A SOPRONI ALUMNI célja:

Dr. ifj. Sarkady SándorA híd szerepének betöltése egykori hallgatóink, oktatóink, munkatársaink az érdeklődő nagyközönség felé.
A SOE ALUMNI mindazokat szeretné ellátni információval, hasznos tudnivalóval, akik ma is szeretettel emlékeznek felejthetetlen diákéveikre, évfolyamtársaikra, professzoraikra, tanáraikra.
Megújult formában, folyamatosan szeretnénk tájékoztatni a Soproni Egyetem karain történő eseményekről (tudományos konferenciák, előadások, szimpóziumok, évfolyam és baráti találkozók, hallgatói kezdeményezések stb.) Mindarról, ami érdemes a figyelemre.

Alumni tagjainkat kölcsönösen informálnánk azokról az eseményekről, ami egyetemünket, az egyetemen folyó képzéseket, az oktató munkát érinti, meghatározza, esetleg befolyásolja.
A SOE ALUMNI honlapján híreket teszünk közzé, rendezvényeinkre invitáljuk tagjainkat, szimpatizánsainkat, támogatóinkat.
Bemutatnánk kiadványainkat, terveinket, elképzeléseinket.
Jövőt építünk és büszkék vagyunk mindazokra, akik eddigi munkájukkal örök dicsőséget és megbecsülést szereztek a Soproni Egyetem és jogelőd intézményeinek.
Ebben az évben ünnepeljük az önálló magyar erdészeti felsőoktatás 210. és a Sopronba történt befogadásunk után az újra induló oktatás 100. évfordulóját.
Hatvan éve, hogy Sopronban lerakták a felsőfokú óvónőképzés alapjait.
Köszönjük az eddigi segítséget, amit alapítványokon keresztül kapott a Soproni Egyetem.
Volt mérnök-hallgatóink, erdő és faipari mérnökeink, közgazdasági és óvónői diplomásaink valamint az ifjúi hév hevülete viszi előbbre azt a nagyszerű közös munkát, ami kapcsot jelenthet generációk között.
Beköszöntő soraim szóljanak az óhaza, a Kárpát medence, Európa és az Új hazában élőkhöz, azokhoz, akikben megdobban a szív, ha hallják az Alma Mater és a Soproni Egyetem Alumni hívó szavát.

Kérünk Benneteket, hogy regisztráljatok be a SOPRONI Egyetem Alumni rendszerébe, pl. ITT hogy minél többen tudjuk tartani a kapcsolatot egymással, minél több információval tudjuk segíteni volt hallgatóinkat.

Tisztelettel és szeretettel köszönti valamennyi regisztrált felhasználót

Sopron 2019. március
Dr. ifj. Sarkady Sándor PhD
(tudományos kutató/Alumni koordinátor)
sarkady.sandor@uni-sopron.hu

Regisztráció

Regisztráció

Hírek, események

Hírek, események

Sikerek

Sikerek

DPR      

DPR

BPK      

BPK

EMK      

EMK

LKK      

LKK

SKK      

SKK