Regisztráció Alumni/DPR

Adatvédelmi Tájékoztató
  • Adatkezelő: Soproni Egyetem
  • Adatkezelés célja: a jelentkezők regisztrálása az ALUMNI és DPR programokba, kiértesítése egyetemi szervezésű programokról, szakmai rendezvényekről.
  • Adatkezelésért felelős személy: Dr. Katona György oktatási rektorhelyettes, katona.gyorgy@uni-sopron.hu, (36 99) 518-310
  • Adatkezeléssel kapcsolatos ügyintézés: Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését, módosítását, helyesbítését. Bármikor leiratkozhat hírleveleinkről.
  • Adatvédelmi tisztviselő: Dr. Kamarás Péter, kamaras.peter@uni-sopron.hu, (+36 99) 518-365.
  • Az Egyetem Adatvédelmi Szabályzatát letöltheti a http://uni-sopron.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/3033/m/2266 címen. (A VIII. fejezet részletesen tartalmazza az Önt megillető jogokat)
Név * 
E-mail * 
Kar, vagy annak jogelődje  
Szak  
A kezdés éve  
A végzés éve * 
Milyen alumni hírlevelet szeretne kapni? (Negyedévente küldjük, érdekességekről, rendezvényekről, tervekről, eseményekről.)  


Hozzájáruló nyilatkozat  
Kifejezett, önkéntes és egyértelmű hozzájárulásomat adom, hogy a Soproni Egyetem illetékes, kijelölt munkatársai kezelhessék a fent megadott személyes adataimat.
A hozzájárulás elmaradása esetén, Önt mint öregdiákunkat sajnos nem tudjuk regisztrálni az Alumni rendszerben.

Közérdekű

EUROSTUDENT nemzetközi kutatás: interaktívan elemezhetők a hazai adatok

Az interaktív online elemzőfelület a magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatóinak felsőoktatási intézményükről és képzésükről alkotott véleményét, munkaerőpiaci várakozását és nemzetközi tanulmányi mobilitási tapasztalatait teszi megismerhetővé,.

A modul adatait interaktívan bemutató online felület a www.diplomantul.hu/eurostudent-kutatas linken érhető el.

A legújabb fejlesztéseként elérhető a Diplomás Pályakövetési Rendszer új  modulja, amely az informatikus hallgatók életútját tárja fel a tanulmányi és a munkaerőpiaci összefüggések vizsgálatával, kattints ide!

LINK

 

 

 

Diplomás pályakövetés – itt a 2018-as gyorsjelentés

A Diplomás Pályakövetési Rendszer több kutatási modult tartalmaz, adminisztratív adatbázisok összekapcsolásával jött létre a Diákhitel Központ Zrt., a Magyar Államkincstár, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, az Oktatási Hivatal és a Pénzügy-minisztérium által tárolt, pályakövetési célokra alkalmas adatok anonim egyesítése révén.

Gyorsjelentés (pdf) itt!

LINK

 

 

 

Nemzetközi gyakorlat (DPR tudástár)

A külföldi országokban már sok éves hagyományai vannak a diplomás pályakövetésnek. A módszerek országonként eltérhetnek egymástól, de közös bennük, hogy mindenhol a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit akarják közelebb hozni egymáshoz.

Részletek a felvi.hu oldalán

LINK