Gyengénlátó Változat

Mi is az alumni?

zold_slider.jpgAz alumni szó jelentése öregdiák, a latin alumnus szó többes száma, tehát öregdiákok. Jelentése mára kicsit kibővült, egy nemzetközileg ismert kifejezés az adott iskola, intézmény végzett diákjaira.

Mi Sopronban aktív közösségként tekintünk az alumnira, a híd szerepét szeretnénk betölteni egykori hallgatóink, oktatóink, munkatársaink és az érdeklődő nagyközönség felé.

Az alumni szó jelentése öregdiák, a latin alumnus szó többes száma, tehát öregdiákok. Jelentése mára kicsit kibővült, egy nemzetközileg ismert kifejezés az adott iskola, intézmény végzett diákjaira.

Mi Sopronban aktív közösségként tekintünk az alumnira, a híd szerepét szeretnénk betölteni egykori hallgatóink, oktatóink, munkatársaink és az érdeklődő nagyközönség felé.

A Soproni Egyetem alumni mindazokat szeretné ellátni információval, hasznos tudnivalóval, akik ma is szeretettel emlékeznek felejthetetlen diákéveikre, évfolyamtársaikra, professzoraikra, tanáraikra, az alma materre.

2022 a megújulás éve az alumiban is, így tehát megújult, felfrissült formában leszünk jelen, folyamatosan szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket a Soproni Egyetem karain történő eseményekről (évfolyam és baráti találkozók, hallgatói kezdeményezése, előadások, konferenciák, bálok, valétálás), mindarról, ami érdemes a figyelemre.

Az alumni honlapján híreket teszünk közzé, rendezvényeinkre invitáljuk tagjainkat, szimpatizánsainkat, támogatóinkat, tervezzük egy hírlevél beindítását és ok mással is készülünk Nektek, Önöknek!

A múltra és a jelenre alapozva jövőt építünk, és büszkék vagyunk mindazokra, akik eddigi munkájukkal örök dicsőséget és megbecsülést szereztek a Soproni Egyetem és jogelőd intézményeinek.

Köszönjük az eddigi segítséget, amit alapítványokon keresztül kapott a Soproni Egyetem.

Volt mérnök-hallgatóink, erdő és faipari mérnökeink, közgazdasági és óvónői diplomásaink, valamint az ifjúi hév hevülete viszi előbbre azt a nagyszerű közös munkát, ami kapcsot jelenthet generációk között.

Kérünk mindenkit, hogy regisztráljon a Soproni Egyetem alumni rendszerébe, pl. ITT hogy minél többen tudjuk tartani a kapcsolatot egymással, minél több információval tudjuk segíteni volt hallgatóinkat.

Cikk nyomtatása E-mail